З весняними святами!!!, | |
vfrc![]() Статус: Посетитель | 05.03.2010 13:09 З 8 березня!!! Міжнаро́дний жіно́чий день — свято, присвячене жінкам. Святкується в низці країн 8 березня. 8 березня є офіційним вихідним днем в Україні, Росії, Азербайджані, Белорусі, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Македонії, Молдові, Таджикистані, Туркменістані, а також в Монголії та В'єтнамі. Привітяння до свята: Нехай до твоїх ніг кладуть серця без бою. В захопленні п'яніють без вина. Нехай не гасне полум'я любові, Нехай в душі завжди цвіте весна. ![]() Земля зітхає ледве чутно І прокидається від сну... І березень дарує чудо, Розпочинаючи весну. Це чудо – в усмішках чарівних, У морі квітів навкруги. Ми Вас вітаємо царівни, Найкращі, милі, дорогі. ![]() Бажаєм щастя і тепла, Весни, усмішок, сонця, Щоб доля світла увійшла До кожного віконця. Хай навкруги цвіте бузок, Та небо буде ясним; І щоб життя було в жінок Щасливим і прекрасним. Аби завжди в душі у вас Горів вогонь кохання; І хай у цей весняний час Здійсняться всі бажання. ![]() Хай пролісок перший дарує вам ніжність, А сонце весняне дарує тепло У березні вітер несе хай надію І щастя, і радість, і тільки добро! ![]() Хай зігрівають душу вам красою Весни тендітні пелюстки, І розливаються джерельною водою Кохання й щастя гомінкі струмки. ![]() Теплий промінь березневий Розбудив дзвінку весну. Ароматом квітів перших День святковий огорнув. Він вітання наші щирі Передасть всім дамам милим, Щоб жили в добрі і мирі Щоб здійснились їхні мрії, Щоб коханими були, Щоб у радості цвіли. ![]() Хай сонце заходить з весною в твій дім Хай з снігом розтануть і біль твій і гнів Хай білий підсніжник любов принесе І хай тобі завжди весело буде. ![]() В цей святковий день весняний, Тобі найкращій, незрівнянній, Шлю сонячні вітання І найкращі побажання. Хай всміхаються троянди, Хай тюльпани шлють уклін, Хай освячує кохання Птахів щебіт передзвін. ![]() Кожного року, весни початок має такий день, Коли людей вітаєм ми прекрасну половину, В цей день звучить на вашу честь море написаних пісень, Птахи для вас співають і сонце вам всміхається в погожу днину. ![]() Березень... Весна... Які прекрасні, милі лиця, Усмішка чудова на устах. Це свято жінки: матері, коханої, дружини. Низький уклін Вам до землі від чоловіка, від дитини. Хай світить сонце в вишині, Пташки співають Вам пісні. І дякувати богу, що є Ви В нашому житті. ![]() Зі святом весни вітаємо, Щастя й успіхів бажаємо, Вдачі, здоров'я, тепла, Нехай всі незгоди згорають до тла, Щоб тільки добро у житті велося, Хай збудеться все, Що ще не збулося! ![]() Посміхнися! Тане сніг, Щастя падає до ніг, Нині твій весняний день, Сонця, квітів і пісень! ![]() Вам - прекрасній, незрівнянній, Наче сонечко весняне, Цей букет вітань, Що підібраний з любов'ю. Щастя! Радості! Здоров'я! Здійснення бажань! Хай не тільки в день жіночий, Наче зорі, сяють очі, Усмішка цвіте, Бо у Вас душа прекрасна, Серце Золоте! ![]() Вітаємо, любі, вас із ВЕСНОЮ! Нехай і не є вона дуже рясною, Але у душі вона майже прийшла І посмішки щирі вам принесла! Ці посмішки людям ви віддавайте, До них частину душі додавайте, І шарму жіночого трохи вкладайте, Парфумів краплинами це поливайте, Весело все у житті ви сприймайте - І ЩИРІ ВІТАННЯ від нас ви приймайте! ![]() Я тобі принесу - принесу Сонце, море, траву і росу, Я тебе пронесу - пронесу Через дні і віки, мов зорю, Я в тобі пробуджу - пробуджу Ще не знану дівочу красу, І тобі лиш одній покажу Я весну в яблуневім цвіту. ![]() Земля зітхає ледве чутно І прокидається від сну... І березень дарує чудо, Розпочинаючи весну. Це чудо – в усмішках чарівних, У морі квітів навкруги. Ми Вас вітаємо царівни, Найкращі, милі, дорогі. |
vfrc![]() Статус: Посетитель | 07.03.2010 18:10 кому потрібно привітання - читайте!!! |
neil![]() Статус: Посетитель | 07.03.2010 18:14 Весна, Восьмое марта - женский праздник! Чего же особенного можно пожелать? Любви! Тепла в душе! Уюта в доме! Повсюду чтобы была благодать! |
vfrc![]() Статус: Посетитель | 08.03.2010 08:07 З 8 БЕРЕЗНЯ!!!! |
nick-78![]() Статус: Посетитель | 08.03.2010 11:11 С праздником дивчины!!!!!! Сегодня день особый! Правда? Прекрасный праздник у весны! Сегодня День 8 Марта - Так пусть счастливой будешь ты! Весна! Как много в этом слове: Добра, любви и теплоты. Пусть в ожидающей природе Тебе цветут ее цветы! Пусть в этот день 8 Марта - Уйдут тревоги и придут мечты! |
vfrc![]() Статус: Посетитель | 27.03.2010 19:45 Вхід Господній у Єрусалим Вхід Господній у Єрусалим — велике християнське свято у неділю Вербного тижня, перед Великоднем. Народні назви - Вербна неділя (Квітна, Шуткова, Баськова, Пальмова неділя, Неділя ваїй). Це велике свято у християнському році відноситься до числа дванадесятих. Його виникненню послужили біблійні оповіді: Ісус в'їжджав до Єрусалима на ослі, люди встеляли йому шлях пальмовим гіллям, тим самим вітаючи Спасителя. У цей день Церква згадує царське прославляння Ісуса Христа перед Його хресною смертю для того, щоб показати, що страждання Спасителя були добровільні. За християнськими тлумаченнями, усі віруючі, як і єрусалимський натовп, грішні у тому, що спочатку чулися захоплені вигуки: «Осанна!», а потім страшний крик: «Розіпни його!» Церковні служби у цей день продовжують служби Лазаревої суботи. На всеношній свята читаються пророцтва Старого Заповіту про Царя-Месію разом з євангельськими розповідями про вхід Христа до Єрусалима. На утрені благословляють (святять) гілки, що їх віруючі тримають у руках під час усієї служби. Це свідчить, що вони зустрічають Господа, який невидимо гряде, і вітають Його як Переможця пекла і смерті, тримаючи в руках «знамення перемоги» — верби з запаленими свічками. Якщо, ввійшовши до хати, заставали когось, що проспав заутреню, то били такого свяченою вербою, примовляючи: Не я б'ю — верба б'є, За тиждень Великдень, Недалечке червоне яєчко! Будь великий, як верба, А здоровий, як вода, А багатий, як земля! Шутка б'є — не я б'ю, Віднині за тиждень Буде в нас Великдень! |
Важные новости портала: Желаем приятного времяпровождения на нашем ресурсе. С уважением, администрация!
- Форум
- Тема
- Автор
- Ответов
- Просмотров
- Дата
- Последний
Добавление сообщения:
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять свои сообщения. Авторизируйтесь!
На данный момент на сайте находятся:
Пользователей: 2
Поисковых ботов: 2
Гостей: 19
Всех посетителей: 23
* Пользователь покидает список после 5 минут отсутствия на сайте.
Пользователей: 2
sashaugka | berezka |
Yandex Bot | Bing |
Всех посетителей: 23
* Пользователь покидает список после 5 минут отсутствия на сайте.
Спецслужбы США опубликовали топ-5 уязвимостей из арсенала русских хакеров
В Украине начались продажи телевизоров Samsung Neo QLED, за предзаказ дарят саундбар
В Украине начались продажи телевизоров Samsung Neo QLED, за предзаказ дарят саундбар
Как можно использовать старый роутер: советы экспертов
Новое обновление Windows 10 приводит к сбоям и «синему экрану смерти»
Windows 10 теперь запускается на Mac с процессором M1
ПРОИЗОШЛА НОВАЯ УТЕЧКА ДАННЫХ FACEBOOK: КАК ПРОВЕРИТЬ БЕЗОПАСНОСТЬ АККАУНТА
VA - Best 80s Disco Hits (2021)
VA - Best 80s Disco Hits (2021)
ПРОИЗОШЛА НОВАЯ УТЕЧКА ДАННЫХ FACEBOOK: КАК ПРОВЕРИТЬ БЕЗОПАСНОСТЬ АККАУНТА